Fundo lig/desl

ТИГРИ - Од Македонци за Македонија

28 Dia 2,101, 03:21 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisДобар утро еМакедонијо,
Добро утро еМакедонци,
Денес утринското кафе може да го пиете додека барате работа на Македонски пазар на труд.

Нешто ми текна да погледна … mais informações »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

23 Dia 2,096, 07:14 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisДобар ден Македонијо !

Добар ден еМакедонијо, еМакедонци, Македонци, Македонки, Патриоти, Воени профитери, еПолитичари, еНовинари, еКомандири и што уште не во ова на … mais informações »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

34 Dia 2,018, 16:31 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Добар ден Македонијо !

Воената единица ТИГРИ започна со регрутација на нови членови.

[Епоха на ТРТЕ Т како командир]

Тоа што се обидуваме да го направиме веќ … mais informações »

Официјален став на Републиканска за спојувањето[Taso]

43 Dia 2,013, 08:02 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Само едно прашање
Ја мачи оваа партија ...
Кој ти курац Бугс ?

Некад беше ПП, више не си.
Земи мандат, биди ПП па тогаш збори во име на Републиканци.

Ок ?

РЕПУБЛИКАНЦИ ОСТАНУВААТ ВО РЕПУБЛИКАНСКА

На официјалниот канал на републиканци

mais informações »

Gold Giveaway (Only for turkeys) [Taso Legenda]

20 Dia 2,007, 11:45 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

The path of evolution
o/

mais informações »