Fundo lig/desl

Време е за вистината!

38 Dia 2,656, 14:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ден 27.02.2015

Време е за вистината!

Јас стварно неможам вака, па сите што ќе се пронајдите во статијата ИЗВИНЕТЕ вака ама... мора народот да знае све за државниот врв!

Вистината за љуботен! ФАНТОМЕЕЕЕ! ХАГ ќе ти суди!
[img]http://[/img]

mais informações »

Кој го зема медот ?

33 Dia 2,119, 05:02 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

mais informações »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

63 Dia 1,902, 02:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тmais informações »

Невозвратена љубов 2

14 Dia 1,813, 14:05 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

И после толку време, љубовта сеуште живее во мене... (xxxxxxxxxxxx)


Есенски солзи на моето лице, паѓаат како кристали некаде во ноќта! Изгубен во просторот, седам на дождот... се прашувам: каде си ... ? Кој те украде од моето срце ко
mais informações »

Ти, и проклетиот МЕД!

7 Dia 1,701, 13:11 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ти, и проклетиот МЕД!

Кога е уништи љубовта во мене
го доби задоволството за себе...
Да...
Без трага и глас,
исчезна твоето ЈАС...
Ти веќе не си ти,
неговиот мед те уништи!
Се продаде..
Да, за злато и мед
го уништи мојот розев свет..

mais informações »