Fundo lig/desl

Обединети до победа - за Бранислав1995

126 Dia 1,718, 03:48 Macedônia (ARIM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Време е!

Утре одлучуваме!

Дали сакаме Македонија да продолжи по стапките на Мане Комита или пак сакаме да ја вратиме назад!

Ние одлучуваме Дали сакаме да ги гледаме Јужните како молат за мир или пак ние да молиме!

Ние одлучуваме Дали ќе б

mais informações »

Леб

48 Dia 1,717, 07:33 Macedônia (ARIM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПишете во коментар нешто и добивате леб.

mais informações »

Борбата за Македонија никогаш не запира

0 Dia 1,716, 15:39 Macedônia (ARIM) Assuntos financeiros Assuntos financeirosЧестит празник!mais informações »

Вистина.

2 Dia 1,512, 04:32 Macedônia (ARIM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikМала шала. … mais informações »

[КраллиМарко]Крандидат за конгресмен-Рас ал-Кхаимах

4 Dia 1,493, 02:56 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

[КраллиМарко]Крандидат за конгресмен-Рас ал-Кхаимах

За овие конгресменски избори се кандидирав во Рас ал-Кхаимах.

Правилата кои треба да ги исполнувам многу добро ги познам,и тоа:
1.Нема да поставувам закони на своја рака,
2.Редовно присуство

mais informações »