Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Da.

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

45 3 dias atrás Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticosAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … mais informações »

HAIDETI LA VOT!

105 Dia 2,537, 07:49 Publicado em Romania Romania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

mais informações »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Dia 2,512, 10:51 Publicado em Romania Romania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … mais informações »

Tara lui Papura Voda. Felicitari membrilor Congresului!

56 Dia 2,509, 01:37 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Rezultatul votului acestei legi ma obliga sa schimb titlul articolului si sa transmit colegilor congressmani scuze pentru ca i-am subestimat si felicitari pentru ca s-au dovedit a avea coloana vertebrala, respingand o lege impotriva interesului mais informações »

Pasarea Phoenix? (concurs de Arte Liberale editia VIII)

14 Dia 2,490, 11:28 Publicado em Romania Romania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris un articol pentru concursuri, dar tema propusa de Ovidiu m-a "provocat" si drept urmare...

Renasterea. Pasarea Phoenix. O legenda frumoasa, care ne poate insufleti si motiva pe cea mai mare

mais informações »