Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu jucatorii eRepublik este pur intamplatoare sau NU.
Nu scriu articole la comanda politica,nu am mila,nu fac discriminari. Cand inspiratie ma loveste,fac pamflet despre oricine,indiferent de partid sau UM,prieten sau adversar.

Cum vad diferiti oameni culoarea controversatei rochii.

15 4 dias atrás Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Dupa ce balamucul acesta controversat a ajuns si pe wall-ul meu de facebook(era de mult, dar am facut prostia ca la un moment dat sa nu mai ignor stirea), am facut un studiu despre … mais informações »

Stând la coadă la doctor

7 5 dias atrás Publicado em Romania Romania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

-Am intrat în cabinetul doctorului. Văd o înşiruire de oameni bătrâni însoţiţi fiecare de unul sau doi adulţi. Bătrânii erau copii când s-au aşezat la coadă, iar adulţii sunt copiii lor, care s-au născut la coadă aşteptând să fie vaccinaţi.


-

mais informações »

Jurnalul lui ted75

42 Dia 2,650, 05:45 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

19 februarie 2015

Draga jurnalul-e, azi a-m invatat shi ultima litera din alfabet deki de aqm inainte o sa pot sa scriu shi cuvinte kre contzin cifra Z shi no sa le maii oquolesc k pana aqm. Meditatile la romana p kre a dat tata 10 meleoane ishi

mais informações »

Interview cu Manasel

42 Dia 2,636, 12:52 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Ca un jurnalist profesionist ce sunt, m-am decis sa realizez ceva maret si extraordinar de greu. Nu, n-o sa-i invat pe cei din RU gramatica limbii romane sau sa-i fac sa citeasca o carte. Am zis greu, nu imposibil! Ma refer la un interviu cu Manasel.

mais informações »

R.B. 17: Revista Presei Libere, Corecte si Echidistante.

37 Dia 2,610, 08:29 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Pentru ca şi eu sunt un jurnalist corect, echidistant, neobedient, vă prezint ştirile de astăzi, exact aşa cum sunt ele, fără minciuni, înfloriri, jumătăţi de adevăr sau atacuri, precum fac jurnaliştii din ţările capitaliste, net inferioare faţă de

mais informações »