Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

King of Kings, ruling over Kings !

My only unique and wonderful Struga, Republic of Macedonia .

53 Dia 1,821, 07:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisТ’га за југ

Орелски крилја как да си метнех,
И в наши ст’рни да си прелетнех!
На наши места ја да си идам,
Да видам Стамбол, Кукуш да видам,
Да видам дали с’нце и тамо
mais informações »

[KepenciMKD] Претседателска кандидатура

5 Dia 1,806, 18:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisAND I`M GONE

mais informações »

[Plato]The Minister of Defense Reggie White.

3 Dia 1,801, 16:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


1.
2. [ … mais informações »

Thank you our dear Plato

49 Dia 1,760, 04:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

eRepubliкans you got exploited

The cost for creating all four training grounds was as follows :
So: free + 100 + 200 + 500 = 800 cc for their creation


From today

mais informações »

[KepenciMKD]Нова Измена - Фабрика за Ракети

6 Dia 1,680, 07:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ако имате во ваша сопственост Rocket Factory ќе сте во можност сами да произведувате ракети кои ќе прават голема штета во битките. За да произведувате ракети секој ден потребни ќе ви се одреден број на оружја кв.1-кв.6 и одредена сума на валута како

mais informações »