Fundo lig/desl

Ајде писатели

30 Dia 2,466, 14:33 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Не ми се пишува ич ама Плато ме тера :)
пишете каде ви треба коментар ;)

mais informações »

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА! (завршено)

10 Dia 2,269, 14:25 Macedônia (ARIM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Што треба да направите за да учествувате?
да ми пратите порака во сандаче (за наградна игра)
Да гласате вие и вашите пријатели на линкот кој ќе ви го испратам во приватна порака.

1 место - награда (број на гласови кои сте ги донеле*3*70МКД)
прв

mais informações »

Во врска со новиве мисии...

8 Dia 1,986, 15:52 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Гласно размислување/пишување

Ми останаа некои мисии за извршување па гласно ќе ги коментирам.
Освој БХ...
За да ја направам оваа мисија во подобар и посреќен случај ќе ми требаат НАЈМАЛКУ 3 пакетчиња од по 10 чоколадца од дуплите кои ги дава на

mais informações »

АМАН ДЕ АМАААААН!!! (acko11)

25 Dia 1,976, 07:51 Macedônia (ARIM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

До кога економијава ќе биде ваква усрана?! ДО КОГАААА!!!???
Значи нема инвестиција која се исплати. Скоро секоја инвестиција е неисплатлива и промашена.
ДАЛИ НА НЕКОЈ му е битно да се среди ова или постојано ќе ги фрустрира оние од кои на некој нач

mais informações »

Дневна наредба (Д.О.) и начин на функционирање (acko11)

16 Dia 1,960, 11:19 Macedônia (ARIM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Едно појаснување коколу Дневната наредба (во понатаможниот текст ДО) и начинот на функционирање.

Верувам дека повеќето го знаат тоа, но ако на некого му е нејасно во следните редови ќе може да прочита.

1. ДО може да се намести како приоритет на

mais informações »