Fundo lig/desl

luftoni me mend

5 Dia 2,322, 05:12 Albânia Ordens de batalha Ordens de batalha

Pershendetje vellazer e motra o/


Ju kisha lute qytetare te nderuar qe te luftoni me mend e jo me ndjenja mos hyni me hargjite golda per energjy barsa se nuk ja vlene me ato golda qe hargjitni e bejme 5 fishin e demit kunder armikut keshtu qe

mais informações »

Fabrikat keni kerkuar dhe shikoni

50 Dia 2,313, 13:49 Albânia Assuntos financeiros Assuntos financeirosFabrika 1


Puntore


[img]http://i.[/img] … mais informações »

fabrikat shtetrore

70 Dia 2,304, 10:16 Albânia Assuntos financeiros Assuntos financeiros
Fabrika Shtetrore 1

Fabrika Shtetrore 2
FPZH

[img]http://i.imgur.com/[/img] … mais informações »

ILLYRIANS NE AKSION

36 Dia 2,129, 03:07 Albânia Ordens de batalha Ordens de batalha
Dita 2128 qe hyni ne histori \o/[img]http://img407.[/img] … mais informações »

Konkursi mbare kombetar

87 Dia 2,111, 10:21 Albânia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikPrsh un qe po bej kete artikull jam LiLo1.
Duke u nis nga keto ditet e fundit thash po ndihmoj edhe un me i vu do dru zjermit.Me kete rast po shpalli konkursin kush rrin ma gjat pa sha.
mais informações »