Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Life is a gag.Make it fun.

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Dia 2,360, 13:29 Albânia Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Dia 2,345, 02:42 Albânia Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Dia 2,341, 07:00 Albânia Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Dia 2,340, 05:03 Albânia Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[9GAG] v.10

24 Dia 2,050, 12:41 Albânia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Hello my friends.


I want to share with you some funny pic. that I made.


1) Kushtrimz troll lvl : Over 9000[img]http://farm8.staticflickr.com/7234/[/img]
mais informações »