Fundo lig/desl

24 Maggio 1915 - La canzone del Piave

18 2 dias atrás Publicado em Italy Italy Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Il Piave mormorava calmo e
mais informações »

Ајде писатели

35 Dia 2,466, 14:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Не ми се пишува ич ама Плато ме тера :)
пишете каде ви треба коментар ;)

mais informações »

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА! (завршено)

14 Dia 2,269, 14:25 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Што треба да направите за да учествувате?
да ми пратите порака во сандаче (за наградна игра)
Да гласате вие и вашите пријатели на линкот кој ќе ви го испратам во приватна порака.

1 место - награда (број на гласови кои сте ги донеле*3*70МКД)
прв

mais informações »

Во врска со новиве мисии...

8 Dia 1,986, 15:52 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Гласно размислување/пишување

Ми останаа некои мисии за извршување па гласно ќе ги коментирам.
Освој БХ...
За да ја направам оваа мисија во подобар и посреќен случај ќе ми требаат НАЈМАЛКУ 3 пакетчиња од по 10 чоколадца од дуплите кои ги дава на

mais informações »

АМАН ДЕ АМАААААН!!! (acko11)

25 Dia 1,976, 07:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

До кога економијава ќе биде ваква усрана?! ДО КОГАААА!!!???
Значи нема инвестиција која се исплати. Скоро секоја инвестиција е неисплатлива и промашена.
ДАЛИ НА НЕКОЈ му е битно да се среди ова или постојано ќе ги фрустрира оние од кои на некој нач

mais informações »