اینترنت شماره 4

Day 2,100, 14:41 Published in Iran Iran by anti666


بخش اول

هفت نکته بازاریابی کم خرج ولی بسیار موثر برای کمک به کسب و کارهای کوچک

1. مانند شرکت های بزرگ تبلیغات نکنید:
هدف شرکت ها و سازمانهای بزرگ از انجام تبلیغات، اشاعه نام تجاری، و ایجاد شناخت، برای آینده است. اما کسب و کارهای کوچک، توان مالی انجام تبلیغات وسیع را ندارند.
در عوض، تبلیغاتتان را طوری طراحی کنید که فروش در زمان حال اثر بگذارد. یک روش برای اینکار، آنست که همواره در تبلیغات خود، پیشنهادهای تجاری به نفع مشتریانتان ارائه کنید. این یک راه مناسب برای جلب نظر مشتریان بالقوه است.

2. نسخه ارزانتری ارائه کنید:
برخی از افرادی که می توانند مشتری شما شوند، ممکن است نخواهند به اندازه ای که شما برای ارائه خدمات و یا فروش محصولاتتان در نظر دارید، مبلغی به شما پرداخت کنند. افرادی هم هستند که بیشتر از اینکه کیفیت برتر برایشان مهم باشد، قیمت کمتر، برایشان اهمیت دارد. برای اینکه این تعداد از مشتریان را از دست ندهید، می توانید نسخه ای کوچکتر و محدودتر از خدمات و یا محصولاتتان را با قیمت کمتری ارائه نمایید.

3. نسخه ای برتر ارائه کنید:
قانون بالا برای همه مشتریان صدق نمی کند. همه ی مشتریان دنبال قیمت های کمتر نیستند. بسیاری حاضرند قیمت بیشتری بپردازند تا محصول و یا خدمت برتری نسبت به دیگران از شما خریداری کنند. شما با ارائه نسخه ای برتر از خدمات و یا محصولات خود می توانید توجه این مشتریان را به خود جلب نمایید و در نتیجه، میزان متوسط درآمد خود را افزایش دهید. یک روش دیگر هم این است که تعدادی از محصولات و خدمات متفاوت خود را به هم ترکیب نمایید و به عنوان یک محصول ویژه با قیمت بالاتری ارائه نمایید.

4. به دنبال راه های غیرمتعارف در بازاریابی و تبلیغات باشید:
در جستجوی روش هایی برای تبلیغات و بازاریابی باشید که رقبای شما ممکن است از قلم انداخته باشند و یا دست کم گرفته باشند. با کمی خوش فکری همواره نکات و راه هایی ممکن است بیابید که بدور از ایجاد رقابت، درآمدتان را افزایش دهید. برای مثال تبلیغات تان را بر روی کارتهای تبریک و کارت پستال چاپ کنید و در موقعیت های مختلف؛ برای مشتریان هدف خود، ارسال نمایید. همین ایده ساده می تواند توجه و ترافیک زیادی را به سمت وب سایت شما که در آن محصولات و خدماتتان معرفی شده اند، ایجاد نماید.

5. تبلیغاتتان را محدود کنید:
سایز تبلیغاتتان را کوچک کنید طوری که بتوانید تبلیغات بیشتری انجام دهید. تجربه نشان داده است که برخی از تبلیغات کوچک، بازده بیشتری به نسبت تبلیغات بزرگتر، داشته اند.


6. با کسب و کارهای همکار، تبلیغات اشتراکی کنید:
با کسب و کارهای کوچک دیگرکه رقیبتان نیستند همکاری نمایید و پیشنهاد دهید که تبلیغات برای محصولات و خدماتتان، را با هم انجام دهید و هزینه ها را تقسیم نمایید. یا اینکه شما محصولات آنان را در کنار محصولات خود معرفی نمایید و آنان نیز این کار را برای محصولات و خدمات شما انجام دهند. تجربه نشان داده است که این روش، با هزینه ای کم، فروش زیادی را برای شرکت ها و کسب و کارهای همکار ایجاد کرده است.

7. از مشتریانتان استفاده نمایید:
از انجاییکه مشتریانتان در صورتیکه از محصول یا خدمات شما راضی باشند، به شما و کیفیت کار شما اعتماد دارند، بهتر است برای جلب مشتریان بیشتری، به آنها تکیه کنید تا غریبه ها. برای ترغیب مشتریان فعلی تان به افرادی که به صورت خواسته یا ناخواسته برای شما تبلیغات کنند، می توانید امکانات و روش های کاری ویژه ای برای آنان ایجاد نمایید. مانند تخفیف های ویژه ادامه کار با آنان. روش دیگر می تواند این باشد که محصولات و یا خدمات جدیدتان را پیش از اینکه اعلان عمومی نمایید، به آنان معرفی نمایید.




چگونه به ایده های استارتاپی برسیم؟

بهترین راه پیدا کردن ایده های استارتاپی، این است که دنبال «ایده استارتاپی» نباشید و دنبال حل کردن مشکلاتی باشید که خودتان هم دارید.


بهترین ایده ها 3 چیز مشترک دارند: 1) ایده مشکلی را حل میکند که خود بنیانگذاران با آن سر و کله میزنند، 2) خود بنیانگذاران میتوانند محصولی بسازند که این مشکل را رفع کند و 3) بقیه زیاد به ارزش حل کردن آن مشکل پی نبرده اند.

چرا توصیه میکنم که مشکلی که حل می کنید، مشکلی باشد که خودتان با آن سر و کله میزنید؟ یکی از دلایلش این است که در آن صورت مطمئن هستید که این مشکل وجود خارجی دارد! به نظر بدیهی می آید، ولی خیلی از کارآفرینان را میشناسم که در پی حل مشکلاتِ تخیلی هستند.

برای مثال فرض کن که من بخواهم یک شبکه اجتماعی برای صاحبان سگ و گربه بسازم. در اولین نگاه، ایده بدی به نظر نمی آید. میلیون ها انسان حیوان خانگی دارند. اغلب به این حیوانات خیلی توجه میکنند و پول خوبی برای نگه داری آنها می دهند. حتی اگر 2 یا 3 درصد از این افراد هم کاربران من شوند، پول خوبی می توان در آورد. به آنها می توان تبلیغات نشان داد، یا ماهانه پول گرفت و ویژگی های منحصر به فرد به آنها ارائه داد.

خطر این ایده این است که اگر با چند نفر از دوستان که صاحب حیوان خانگی هستند، صحبت کنم، آنها هیچ وقت به من نمی گویند که این ایده افتضاح است. شاید بگویند که «آره، شاید یک روزی بخوام از این سایت استفاده کنم». حتی بعد از اینکه سایت این استارتاپ افتتاح شد هم برای خیلی ها جالب باشد. ممکن است خودشان از این سرویس استفاده نکنند ولی می شود تصور کرد که افراد دیگری از آن بهره ببرند. و در نهایت سایت، به علت نداشتن کاربر به کما می رود و بعد می میرد.

برای اجرای یک ایده استارتاپی، باید مطمئن شد که حداقل مخاطبینی هستند که که واقعا و ضرورتا به آن نیازمندند. نه فقط کسانی که شاید روزی به آن نیاز پیدا کنند.

شما می توانید دو نوع محصول بسازید. محصول شما میتواند ارزش محدودی به جمعیت زیادی برساند و یا ارزش زیادی به جمعیتی محدود. دومی گزینه بهتری است. نه اینکه فکر کنید همه ایده ها خوب از این دسته هستند ولی تقریباً تمامی ایده های مناسب از گزینه دوم شروع میکنند. برای مثال فیسبوک از گزینه دوم استفاده کرد. اولین نسخه سایت مختص چند هزار نفر از دانشجویان هاروارد بود. با اینکه تعداد کاربران در شروع کار کم بود ولی همین عده محدود واقعا خواستار چنین سرویسی بودند.

زمانیکه یک ایده برای استارتاپ دارید از خود بپرسید: چه کسی هم اکنون خواهان چنین سرویسی است؟ چه کسی با اشتیاق خواهان آن است حتی اگر نسخه اولیه پیش پا افتاده و به درد نخور آن توسط یک تیم کوچک ساخته شده باشد؟ اگر پاسخی برای این سوالات ندارید احتمالا ایده شما، ایده خوبی نیست.

از کجا میتوان فهمید که ایده ای قابلیت گسترش را دارد یا نه؟ در برخی مواقع نمی توان به درستی حدس زد. موسسان AirBnB در ابتدی کار نفهمیدند که در حال ورود به چه بازار بزرگی هستند، ایده آنها در ابتدا خیلی محدودتر بود. در ابتدا آنان این امکان را به صاحب خانه ها می دادند که طبقه های خالی را به مهمانهای بیرون شهری کنفرانسها اجاره دهند. آنها در ابتدا پیش بینی ای از گسترش آن ایده نداشتند و ابعاد گسترده این ایده به تدریج خودش را نمایان کرد.

رابرت پرسیگ می گوید: می دانی چطور باید یک نقاشی کامل و بی نقص بکشی؟ خودت را کامل و بی نقص کن و سپس بطور طبیعی نقاشی کن.

با نگاه به داستان موسسان موفق می توان دریافت که ایده شکل گرفته در ذهن آنان نتیجه تحریک یک ذهن آماده توسط عوامل خارجی بوده است. بیل گیتس، پال الن، مارک زاکربرگ، همه افرادی بودند که اشتقاق زیاد به مباحث مختلف و ذهن های آماده برای دیدن فرصتهای ارزشمند داشته اند.

واژه یا فعلی که در رابطه با استارتاپ ها باید استفاده کرد "اندیشیدن" نیست بلکه "توجه کردن" است. ما در YC به ایده هایی که بصورت طبیعی از میان تجربیات موسسین ایجاد شده و رشد پیدا می کنند را ایده های استارتآپی ارگانیک یا طبیعی می نامیم. اکثر استارتاپ های موفق به همین شکل آغاز می شوند. وقتی از روش ایده ارگانیک استفاده می کنید، گاهی آن را نمی بینید تا زمانی که نشانه هایی توجه شما را به سمت کمبود چیزی جلب می کنند.

اگر به دنبال ایده های استارتاپی هستید فقط به دنبال جواب این سوال نباشید که "جای چی خالیست؟" بلکه ذهن خود را به روی این سوال که "آیا این میتونه یک شرکت یا کسب و کار بزرگ بشه؟" نیز ببرید.


منبع: http://paulgraham.com/startupideas.htm



کادوچی سایتی هست که میخواد روش کادو خریدن شما رو عوض کنه


کادوچی استارتاپی است تحت وب که چند ماهی بیشتر از آغاز بکار آن نمی گذرد. هدف این استارتاپ آسانتر و بهتر کردن تجربه خرید کادو است. وب سایت این کسب و کار نوپا به شما امکان جستجو در میان ده ها کادو، کارت پستال و حتی کیک! برای مناسبت ها و افراد مختلف می دهد. همچنین امکانات پرداخت الکترونیک، بسته بندی رایگان، ارسال با پست و پیک به درب منازل مکمل خدمات آن می باشد.
در ادامه توجه شما را به مصاحبه ی تحلیلی با بنیانگذار استارتاپ کادوچی آقای آیدین بهرمان، جلب می نمایم. امیدوارم این سری از گفتگوها و بررسی ها بتواند برای همه کارآفرینان و صاحبان استارتاپ ها مفید واقع شود و موجب شود کسانی که ایده ای در ذهن دارند اما هنوز درباره آن کاری انجام نداده اند، انگیزه کافی و نگرش درست برای دست بکار شدن را پیدا کنند.





فریار شیرزاد
معاون وزارت بازرگانی امریکا، مشاور رئیس جمهور و عضو شورای ملی امنیت ایالات متحده(دوره گذشته)






این یه سایت پخش موزیک انلاینه که توش صدای بارون پخش میشه...
واقعا حس خوبی به ادم دست میده.. سرشار از ارامش...






حاشیه ی امروز مربوط میشه به اپل
ایا تیم کوک میتواند؟؟؟

دستاورد غول پیکر بعدی اپل یک گجت همچون آی فون و آی پد نمی باشد،بلکه قرار است نرم افزار جدیدی را به نمایش بگذارد.

اپل می خواهد این نرم افزار را در کنفرانس Worldwide Developers Conference معرفی کند.کنفرانس WWDC از ١٠ تا ١٤ ژوئن برگزار خواهد شد.


در WWDC هزاران برنامه نویس که برای آی فون،آی پد و مَک برنامه و نرم افزار می سازند شرکت می کنند که همگی منتظر ارائه آخرین جزییات نرم افذار جدید اپل در این کنفرانس هستند.

همه معتقد هستند که کنفرانس امسال اپل از سال های گذشته دارای اهمیت بیشتری می باشد.سال گذشته اپل در فکر ساخت محصولات مورد تایید استیو جابز بود و این اولین باری است که اپل می خواهد وارد عصر تیم کوک شود.

امسال و سال های آینده همه منتظر هستند تا ببینند، مدیر عامل جدید اپل و تیم او چه چیزی را می خواهند خلق کنند و چه آینده ای را برای تکنولوژی رقم بزنند.ما هنوز نمی دانیم که اپل با دید وسیعی که از آینده دارد، می خواهد چه سخت افزاری ارائه دهد.البته ما می دانیم که آن ها به به بروز رسانی سیستم عاملهایشان و آی کلواد ادامه خواهند داد.

امسال اپل در WWDC سکوت خود را بعد از ٢٣٠ روز و معرفی نکردن هیچ گونه محصولی می شکند.


WWDC فرصت مناسبی است تا اپل، طرحی از فردای بزرگترین سیستم عامل خود، یعنی آی اُ اِس را به تصویر بکشد.اپل با تعبیه کردن این سیستم عامل بر روی آی فون ها،آی پد ها و آی پادهای لمسیش توانسته تا سه ماه گذشته درآمدی برابر ٣٣ بیلیون دلار داشته باشد.بهتر است بگوییم ٧٥% درآمد کل شرکت اپل از این طریق بوده و این مبلغ حدودا برابر با جمع درآمد ماکروسافت و گوگل روی هم می باشد.

سهام شرکت اپل در ٢٣٠ روز گذشته تا به امروز کاهش چشمگیری داشته و دلیل آن کاهش فروش آی فون است که ٦ سال ازعرضه آن می گذرد و در آمد خوبی برای اپل رقم زده است .

کوک که از ماه آگوست ٢٠١١ به سِمَت مدیر عامل شرکت اپل برگزیده شده است، قرار بود محصولات را تحت هدایت طرح استیو جابز ارائه کند.

اما او سال گذشته به آرامی از آن طرح کنار کشید و آی مک،آی پَد مینی، آی فون ٥، آی پاد ها و مک بوک با صفحه نمایش رتینا را به بازار عرضه کرد.

در همان زمان او تصمیم گرفت ساختار اجرایی اپل را تغییر دهد.او اسکات فوراِستال که آفریننده ای اُ اِس بود را کنار گذاشت و جانی ایو و گریک فِدَریگی را جایگزین او کرد.ایو که طراح ارشد سخت افزارهای اپل بود،هم اکنون طراح ارشدهای نرم افزار و سخت افزار اپل شده است. فِدِریگی که قبلا سیستم عامل های مک را طرحی میکرد، هم اکنون طراحی هم مک و هم ای اُ اِس را بر عهده دارد. اِدی کو که قبلا سرویس های اینترنت را طراحی می کرد، به کار روی سیری و نقشه ها مشغول شده است.

WWDC اولین فرصتی است که ما می توانیم عملکرد تیم کوک و گروهش را مورد نقد و بررسی قرار دهیم و ببینیم آیا آنها می توانند طرفدران اپل را با ارائه یک نرم افزار جدید متقاعد کنند یا خیر.








دوستان عزیز.. 3 شماره از نسخه ی ازمایشی روزنامه باطل شد... از این به بعد با این نسخه در خدمت شما هستیم....


1. مطالب دانستنی
2. مقاله در مورد اینترنت و غیره. که بسته به شرایط موضوع ان تغییر میکنه
3. معرفی یک استارت اپ.
4 معرفی یه ایرانی موفق
5 معرفی یک سایت یا محصول کاربردی برای اسایش شما عزیزان.
5.یک عکس زیبا برای دکستاپ ویندوز شما.
6.اشتراک گذاری مقاله در 7روز+



شما میتونید مقاله و ادرس سایت خودتونو برای تبلیغات در شبکه ی تبلیغات رپاپلیک در کلوب در اختیار ما قرار دهید.
پیروز و سر بلند باشید